Professionele website voor uw automotive bedrijf

Steeds meer mensen kopen een auto via het internet. Dat maakt dat een goede website voor u als autoverkoper belangrijker is dan ooit. Een website is niet alleen het visitekaartje van uw bedrijf, maar ook een verlengstuk van uw online showroom en/of werkplaats.

Er is maar één kans voor een eerste indruk. DealerConnections levert de website waarmee uw autobedrijf de júiste eerste indruk achter laat.

De website die wij aanbieden is niet alleen modern, maar voldoet ook aan de wensen van mobiele bezoekers. Belangrijk, in een tijd dat 75 procent van het internetgebruik via de mobiele telefoon gaat.

Moderne website met uitgebreide mogelijkheden

U krijgt van ons een moderne website, die met diverse modules kan worden uitgebreid. Standaard is uw website voorzien van algemene bedrijfsinformatie, uw occasionaanbod, eventuele beschrijvingen van overige dienstverlening (bijvoorbeeld werkplaats en/of APK-station) en een contactformulier. Dit alles in een moderne frisse uitstraling die past bij uw bedrijf. De website wordt opgeleverd in uw huiskleuren en voorzien van uw logo. Bovendien zorgen we ervoor de website “Google-vriendelijk” is, voor de beste resultaten in verschillende zoekmachines.

Veilige hosting binnen Nederland

Ook de hosting van uw website is inbegrepen in onze websitepakketten. Zo is alles in één keer geregeld. Wij hosten uw site vanaf een datacenter in Nederland. Uw website heeft dus een Nederlands IP-adres. Omdat we veiligheid hoog in het vaandel hebben, beschikt onze hosting bovendien over de laatste technieken op het gebied van beveiliging en redundantie. Het datacenter is NEN-ISO/IEC:27002 en VEB beveiligingsklasse 4 gecertificeerd. Ook gebruiken wij enkel de beste hardware van Dell. Hosting vindt plaats vanaf supersnelle SSD-schijven, zodat uw website altijd snel laadt. En met een gegarandeerde up-time van 99,9% is uw website ook nagenoeg altijd online.

Ook de juridische aspecten worden meegenomen

Het websitepakket van DealerConnections ontzorgt. Daarom zorgen wij er ook voor dat uw website voldoet aan de wettelijke vereisten. Zo voorzien wij uw site van een juridisch juist privacybeleid en een cookieverklaring. Ook is SSL-standaard geactiveerd waardoor gegevens op uw website versleuteld aan de server worden aangeboden. Dit alles zijn verplichtingen die onder meer voortkomen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Domeinnaam inbegrepen

Binnen het websitepakket krijgt u standaard een .nl domeinnaam. Indien gewenst zijn meerdere domeinnamen mogelijk. Voor .nl domeinnamen geldt dat deze zijn voorzien van DNSSEC, de laatste beveiligingsstandaard voor .nl domeinnamen.

Onbeperkt aantal e-mailadressen

Uiteraard kunt u onbeperkt e-mailadressen aanmaken waarmee u al uw medewerkers en/of afdelingen kunt voorzien van een eigen e-mailadres. Uw e-mails kunt u benaderen via de standaard (beveiligde) webmail, maar ook via bijvoorbeeld uw mobiel. Werkt u met Office 365 of Google GSuite? Dan kunt u de mailservers koppelen aan onze websitedienst. Hiermee heeft u alles geïntegreerd binnen uw Microsoft Officepakket of Google GSuite omgeving.

Security op hoog niveau

Internet is dé plek om uw bedrijf te promoten. Helaas is het ook een plek waar kwaadwillende misbruik maken van onlinesystemen. Daarom voorzien wij alle websites van een softwarematige firewall en verschillende authenticatietechnieken om hackers buiten de deur te houden. Naast uw website is ook uw e-mail beveiligd. Wij bieden uitgebreide SPAM-filters die ongewenste e-mail uitfilteren. Mocht u onverhoopt een e-mail ontvangen die u niet vertrouwt dan kunt u deze doorsturen aan ons CERT ter controle.

Back-up

De werking van een website is belangrijk. Daarom maken wij 12 keer per dag een automatische back-up van uw website en e-mail. Mocht er onverhoopt iets misgaan dan zijn wij in staat binnen enkele minuten de meest recente back-up van uw website en/of e-mail terug te zetten. Op deze manier is verlies van data te allen tijde minimaal.

Andere standaard features

Onze websitedienst is compleet, kwalitatief, én betaalbaar. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Zo updaten wij de onderliggende hardware en software regelmatig. Op die manier heeft u altijd de beschikking heeft over de nieuwste technieken. Als u een website bij ons afneemt, dan beschikt u bovendien gratis over:

  • De laatste versie van PHP
  • Een onbeperkt aantal subdomeinen
  • HTTP 2.0
  • Redisch Cache (voor supersnelle laadtijden)
  • Memcached
  • Uitgebreide logs
  • Tot 60 dagen terug back-ups herstellen
  • Sublieme snelheid
  • Uptime, stabiliteit en kwaliteit is een bewezen gegeven

Uitmuntende service

Wilt u iets laten wijzigen? Wij regelen het voor u! U kunt wensen en/of wijzigingen digitaal doorgeven. Gemakkelijk en snel. In de meeste gevallen voeren wij deze al binnen 24 uur voor u door. Ook bieden wij een transparant Service Level Agreement (SLA) waarin wij beschrijven wat u van ons mag verwachten. Op deze manier weet u te allen tijde waar u aan toe bent.

Benieuwd?

Neem snel contact met ons op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Wilt u een voorbeeld zien van onze websitedienst? Kijkt u dan eens op https://www.autobedrijf7huizen.nl.

Uw bedrijfsvoorraad beheren, advertenties opmaken en publiceren naar alle portals