Occasion beheer

Via Dealerconnections kunt u uw bedrijfsvoorraad beheren, advertenties opmaken en publiceren naar alle portals. Met één klik stuurt u uw advertentie door naar alle gewenste websites binnen Nederland* zoals Marktplaats, Autoscout 24, Autotrack en Gaspedaal. Ook plaatst u gemakkelijk al uw advertenties op uw eigen website. Omdat wij weten dat u niet alleen maar handelt in auto’s kunt u ook andere advertenties plaatsen en doorsturen, zoals onderdelen.

“Het plaatsen van advertenties kan kosten aan derden met zich meebrengen. Kijk voor de actuele prijzen op de website van de aanbieder.”

Hoe werkt het?

Zodra u het kenteken invult krijgt u automatisch alle voertuiggegevens inclusief de fabrieksopties. Vervolgens voegt u de foto’s en/of video’s en de vraagprijs toe, vinkt u aan naar welke portals de advertentie moet worden doorgestuurd en uw advertentie wordt automatisch geplaatst.

Label toevoegen aan uw advertentie

Met één druk op de knop plaatst u op de foto bij uw advertentie een label. Bijvoorbeeld: verwacht, verkocht, nieuw, gereserveerd, export enzovoorts. Zo kunnen uw klanten direct op de foto zien wat relevant is. Mist u een label? Laat het ons weten, dan voegen wij deze toe. Ook is het mogelijk dat wij voor u een persoonlijke label ontwerpen. Denk hierbij aan feestdagen en of andere belangrijke dagen. Deze labels blijven dan uw eigendom.

Waardebepaling

Wat is uw auto op dit moment waard? Met enkele klikken weet u het, dankzij onze actuele waarde-indicator. Voer het kenteken van de auto in, en u ziet de meest actuele handelsprijs en internetprijs.

Prijskaart

Van al uw advertenties kunt u een uitgebreide prijskaart downloaden op pdf formaat.

Uw bedrijfsvoorraad beheren, advertenties opmaken en publiceren naar alle portals