Taxatie

Weten wat de waarde van een voertuig is, bijvoorbeeld voor de verkoop, bijtelling of verzekering? Via DealerConnections kunt u een uitgebreide taxatie laten uitvoeren door een makelaar-taxateur. De taxateur inspecteert de auto op verschillende onderdelen, zoals de motor, versnellingsbak en lakwerk. Uiteraard ontvangt u hierna een uitgebreid taxatierapport.

Youngtimer als voertuig van de zaak

Een youngtimer (15 tot 25 jaar oud) of oldtimer (ouder dan 25 jaar) gebruiken als voertuig van de zaak? Dat is nog altijd fiscaal aantrekkelijk. Sinds 2010 bedraagt de bijtelling voor voertuigen van 15 jaar en ouder 35% van de actuele waarde van het voertuig, de Waarde Economisch Verkeer (WEV).

Onze taxateur kan voor u de WEV bepalen. Na een uitgebreide taxatie ontvangt u een rapport met de waarde van het voertuig in de staat waarin u het voertuig gebruikt. Dit rapport is geschikt als grondslag voor de berekening van de bijtelling.

Wilt u een youngtimer als auto van de zaak gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In veel gevallen bieden onze taxatierapporten u een voordeel van honderden tot enkele duizenden euro’s per jaar afhankelijk van het voertuig!

Overige Taxaties Waarde Economisch verkeer (WEV)

Op het moment dat u uw auto van zakelijk naar privé overdraagt is het belangrijk de auto te laten taxeren. U moet namelijk de waarde van de auto doorgeven aan de belastingdienst. Dit wordt Waarde Economisch Verkeer (WEV) genoemd. Laat de auto taxeren zodat u de juiste waarde doorgeeft. Daarmee voorkomt u latere discussies.

Exclusieve dienstverlening voor u als klant van DealerConnections

Bepaalde taxatiediensten kunt u bij ons afroepen en aanbieden aan uw klanten. Op deze manier bent  u uw klanten nog beter van dienst! Zo kunt u hen bijvoorbeeld een taxatie via DealerConnections aanbieden bij de aanschaf van een youngtimer voor de zaak.

Uw bedrijfsvoorraad beheren, advertenties opmaken en publiceren naar alle portals