Occasionbeheer

Met DealerConnections kunt u uw bedrijfsvoorraad beheren en advertenties opmaken en in één keer publiceren naar websites zoals Marktplaats, Autoscout 24, Autotrack en Gaspedaal. Onze dienst is beschikbaar voor al uw voertuigen: auto’s, campers, caravans, brommers, scooters, brommobielen, aanhangwagens en onderdelen. Dit is standaard inbegrepen zonder meerprijs.

Automatisch plaatsen advertenties

Het is met DealerConnections mogelijk om tegen zeer voordelige tarieven te adverteren, ook op Marktplaats. Wij bieden zelfs een speciaal Marktplaats-pakket aan voor €19,99 per maand. Het plaatsen van advertenties is heel simpel en kunt u voor alle advertenties tegelijkertijd doen in plaats van op elke website afzonderlijk. Hierdoor heeft u meer overzicht en kost het u minder tijd. Om een advertentie te plaatsen, vult u het kenteken in voor alle voertuiggegevens, inclusief fabrieksopties, voegt u foto’s en/of video’s en de vraagprijs toe, vinkt u aan bij welke portals uw advertentie vertoond moet worden en vervolgens wordt uw advertentie automatisch geplaatst.

Wij rekenen geen extra doorvoerkosten per advertentie, u betaalt enkel uw vaste abonnementskosten of de kosten per advertentie door middel van pay-per-use.

Waardecheck

Met onze actuele waarde-indicator weet u in één ogenblik wat een voertuig op dit moment waard is. DealerConnections biedt gratis mogelijkheden om een waardecheck uit te voeren: u kunt de meest actuele inkoop- en inruilprijs van een voertuig zien en de prijsbepaling op basis van kenteken en kilometerstand.

Prijskaarten

DealerConnections biedt drie templates voor uw voertuigen aan om een uitgebreide prijskaart samen te stellen en te downloaden.

Uitgebreide service

Op onze website heeft u een eigen dashboard waarop u uw bedrijfsvoorraad kunt beheren en advertenties kunt opmaken en publiceren* naar alle gewenste websites binnen Nederland. Het is ook mogelijk om advertenties op uw eigen website te plaatsen. Op uw dashboard heeft u tevens inzicht in uw statistieken, zoals welke voertuigen u heeft verkocht en welke advertenties het goed doen op de verschillende portals. Het is tevens mogelijk de waarde en de prijskaart van een voertuig te bekijken en te downloaden. Wij halen data op van verschillende partijen, niet alleen van RDW, waardoor de data zeer accuraat is.

*Het publiceren van advertenties kan kosten aan derden met zich meebrengen. Kijk voor de actuele prijzen op de website van de aanbieder.
Meer mogelijkheden

Klanten bij DealerConnections krijgen altijd kosteloos toegang tot een eigen dashboard op onze website met een eigen URL, bijvoorbeeld https://www.autobedrijf123.dealerconnections.nl. Het is op deze manier, zonder een eigen website, toch mogelijk om uw voertuigen te presenteren. Op uw eigen dashboard heeft u alles overzichtelijk bij elkaar, van uw voorraad tot uw advertenties. In een uitgebreide analyse en rapportage kunt u zien hoe uw voertuigen gepresteerd hebben. Daarnaast kunt u lijsten uitprinten van uw assortiment, uw in- en verkoop beheren, offertes uitprinten, notities maken en zelfs uw boekhoudprogramma en diverse garagesoftware-platforms koppelen. Het is ook mogelijk om een label bij uw advertentie te plaatsen, zoals ‘verwacht’ of ‘verkocht’. Wij kunnen ook speciaal voor u een label ontwerpen dat in uw eigendom blijft, bijvoorbeeld voor de feestdagen.

Tarieven

Bekijk onze voordelige tarieven voor uw occasionbeheer door middel van één van onze abonnementen of pay-per-use.

Onze partners