Over ons

DealerConnections is een snelgroeiend bedrijf met een innovatieve kijk op de markt. De tarieven zijn zeer voordelig, u heeft de keuze uit abonnementen en pay-per-use en u kunt ook met uw caravans, scooters en onderdelen bij ons terecht.
Of neem contact met ons op
De voordelen van DealerConnections
Alle voertuigen
De diensten van DealerConnections beperken zich niet alleen tot voertuigen, maar u kunt ook bij ons aan de slag met uw campers, caravans, brommers, scooters, brommobielen, aanhangwagens en onderdelen. Het is dus mogelijk om advertenties te plaatsen voor uw volledige assortiment.
Abonnement en pay-per-use
Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u voor betaalt. Wij bieden onze diensten aan met een jaarabonnement en pay-per-use, zodat u alleen betaalt voor diensten die u nodig heeft.
Laagste-prijsgarantie
DealerConnections biedt u gegarandeerd de laagste prijs voor alle RDW-transacties! Wij zijn een officiële partner van RDW en zijn niet afhankelijk van andere partijen.
Voordelig adverteren op Marktplaats
Het is met DealerConnections mogelijk om tegen zeer voordelige tarieven te adverteren op Marktplaats. Wij bieden ook een speciaal Marktplaats-pakket aan.
Over ons

DealerConnections biedt een breed scala aan diensten voor de autobranche aan: RDW-diensten, occasionbeheer, automatisch plaatsen van advertenties op alle portals en uw eigen website.

Wij zijn een nieuwkomer op de markt en zijn hard aan het groeien. Wij zijn kritisch op ons aanbod en zijn dagelijks bezig om onze diensten te verbeteren en uit te breiden. Wij willen dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft en bieden daarom verschillende abonnementen aan en de mogelijkheid van pay-per-use. Wij zijn duidelijk over onze prijzen en houden geen kosten achter, waardoor u weet wat u voor onze diensten betaalt en voor welke diensten u betaalt.

Vragen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen, mist u een dienst in ons huidige aanbod of wilt u gebruik maken van een van onze diensten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bel mij terug!
Onze partners