Onze missie

Niet transparant. Dat is de dienstverlening in de autobranche veel te vaak. Wij zijn ontstaan uit een verlangen om dat anders te doen. Als nieuwe speler op de markt willen we ons onderscheiden door heldere afspraken en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zodat u weet waar u aan toe bent, en de beste dienstverlening voor de beste prijs krijgt.

Wat we doen

DealerConnections biedt een breed scala aan diensten voor de autobranche aan. Een eigen website, plaatsing van uw advertenties op alle portals, alle RDW-diensten en taxaties: we regelen het allemaal voor u. Daarbij denken we altijd vanuit ú. We werken samen met medewerkers die zelf uit de autobranche komen. Mensen die zelf een autobedrijf hebben gehad, en dus snappen waar uw behoeftes liggen. Zo kunnen we u het beste van dienst zijn.

We zijn er voor ú

Omdat we uitgaan van uw wensen, werken we niet met lange contracten van 3 of zelfs 6 jaar. Als u van onze diensten gebruik maakt, dan kunt u kiezen tussen een flexibel maandcontract of een jaarcontract. Zodat u de touwtjes in handen heeft.

Mist u iets in onze dienstverlening? Laat het ons vooral weten! Wij doen ons best om uw wensen tot uitvoering te brengen.

Vragen?

Is er iets onduidelijk, wilt u van een dienst gebruik maken of heeft u anderszins vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Uw bedrijfsvoorraad beheren, advertenties opmaken en publiceren naar alle portals