Pay-per-use

DealerConnections is de enige aanbieder met een bundel zonder contract en zonder abonnementskosten.
Pay-per-use

Het uitgangspunt van pay-per-use is dat u alléén betaalt voor wat u gebruikt. De kosten die u maakt, hangen af van uw gebruik: u heeft geen contract en geen abonnementskosten.

Heeft u een kleine autogarage of een bedrijf met een wisselend aanbod, dan kan pay-per-use met name uitkomst bieden. Pay-per-use is ook erg voordelig voor autobedrijven die alleen op Marktplaats adverteren of op meerdere portalen adverteren en maandelijks minder dan 25 voertuigen op voorraad hebben. Het is ook mogelijk om enkel RDW-diensten af te nemen met pay-per-use*.

Hoe het werkt

Meld u gratis aan bij DealerConnections, zodat u meteen kunt beginnen met bijvoorbeeld advertenties plaatsen op uw eigen website. Om gebruik te maken van betaalde diensten kunt u een bundel opwaarderen. Deze bundel is onbeperkt geldig en is te gebruiken voor elke dienst die wij leveren. De betaalde acties worden van uw bundel afgeschreven. Het is ook mogelijk om de betaalde acties maandelijks af te laten schrijven door middel van een automatische incasso.*
De diensten waar u met de bundel gebruik van maakt, blijven een maand geldig. De advertenties die u gepubliceerd heeft, blijven echter ook na die maand geldig en worden niet verwijderd van uw dashboard. De bundel gebruikt u voor RDW-diensten* of het plaatsen van advertenties naar derden. Op deze manier betaalt u echt alleen voor de diensten waar u gebruik van wilt maken.

*De leges die RDW in rekening brengt bovenop de transactiekosten worden achteraf berekend en worden daarom altijd via automatische incasso afgeschreven.
Occasionbeheer

Het dashboard dat wij u kosteloos aanbieden, kunt u gebruiken om uw gehele voorraad op te plaatsen. Hiermee kunt u gratis advertenties doorsturen naar uw eigen website en social media-kanalen. Het is uiteraard ook mogelijk om advertenties te plaatsen op andere websites, dan betaalt u voor één website €1,99 per voertuig per maand, twee websites €2,49 en voor onbeperkt aantal websites €3,99 per voertuig per maand.*

*Het publiceren van advertenties kan kosten aan derden met zich meebrengen. Kijk voor de actuele prijzen op de website van de aanbieder.
Dit zijn de actuele advertentietarieven (exclusief BTW) van Marktplaats (bovenstaande tarieven zijn dus niet die van ons!). Marktplaats factureert altijd zelf, controleer voor de zekerheid altijd de tarieven op de website van de aanbieder zelf.
RDW-diensten

Pay-per-use kunt u ook gebruiken voor verschillende RDW-diensten. Om te garanderen dat u geen kosten achteraf dient te betalen, betaalt u de kosten van de RDW-diensten inclusief RDW-leges. De transactiekosten zijn voor alle diensten €0,30 exclusief leges. De actuele, lege tarieven zijn te vinden in een publicatie van de Staatscourant: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2019-65807.html.

De voordelen van pay-per-use op een rij:
  • betaal alleen voor wat u gebruikt
  • maak ook gebruik van de mogelijkheden zonder bundel
  • geen maandelijkse (abonnements)kosten
  • geen opzegtermijn
  • bundel onbeperkt geldig en te gebruiken voor elke dienst van DealerConnections
  • bundel te betalen met iDeal
  • maandelijkse factuur van bestedingen
Of neem contact met me op
Onze partners